Home // IZBORI 2013 // Mladen Novak kandidat za župana

Mladen Novak kandidat za župana

U petak, 15.03.2013. godine održana je u Sisku Izvanredna skupština Podružnice Sisačko moslavačke županije s ciljem potvrđivanja kandidata za župana i njegove zamjenike. Prisustvovali su delegati iz svih ogranaka s područja Županije.

Nakon predstavljanja kandidata za župana i zamjenike tajnim glasovanjem potvrđen je prijedlog da je kandidat za župana Sisačko moslavačke županije Mladen Novak, a kandidati za zamjenike župana Tijana Preradović i Dubravko Zobel.

Mladen Novak je predsjednik Podružnice Sisačko moslavačke županije i zastupnik u Saboru RH iz VI. Izborne jedinice. Rođen 1963. godine u Sisku gdje je završio osnovnu i tadašnju opću srednju školu. Nakon toga je nastavio školovanje u Zagrebu za zvanje prometno transportnog tehničara. Zaposlen u sustavu Hrvatskih željeznica od 1982. godine kada je počeo raditi kao prometnik vlakova. Dragovoljac sam Domovinskog rata od kolovoza 1991. godine. Oženjen sam i otac dviju kćeri, Klare i Doroteje. Na parlamentarnim izborima 2011. godine u VI. izbornoj jedinici izabran sam za zastupnika u Hrvatskom Sabor. Kao saborski zastupnik prvenstveno se bavim pitanjima vezanim uz Hrvatske željeznice, prometom kao jednom od grana hrvatskog gospodarstva, pitanjima vezanima uz javna poduzeća te svu problematiku iz VI. Izborne jedinice.
Potpredsjednik sam saborskog Odbora za izbor, imenovanja i upravne poslove te član Odbora za pomorstvo, promet i infrastrukturu i Odbora za obitelj, mlade i sport.

novak (2)

Tijana Preradović je rođena 1984. u Sisku. Živi u Hrvatskoj Kostajnici, gdje je završila osnovnu školu i opću gimnaziju. 2003. godine upisala je Fakultet za turistički i hotelski menadžment u Opatiji koji je uspješno završila 2008. godine te stekla zvanje diplomirane ekonomistice, smjer turistički menadžment. Iste godine zaposlila se u Gradskoj knjižnici i čitaonici Hrvatska Kostajnica, gdje je trenutno v.d. ravnateljica. U želji za stručnim usavršavanjem 2010. godine upisuje se na Filozofski fakultet u Zagrebu, smjer bibliotekarstvo, te ju samo diplomski rad dijeli od diplome. Jedna je od inicijatora osnivanja ogranka Hrvatska Kostajnica, čija je predsjednica.

Tijana Preradović

Dubravko Zobel je rođen u Zagrebu 1938. godine, gdje se i školovao. Od 1968. godine živi u Popovači. Po zanimanju je inženjer zaštite pri radu i zaštite od požara. U vrijeme rada u Zavodu za istraživanje i razvoj sigurnosti objavio je veći broj stručne literature iz područja zaštite na radu, a početkom rata od Vlade RH je angažiran na označavanju svih javnih objekata u gradu Zagrebu. Umirovljen je 1997. godine. Jedan mandat je bio vijećnik Općinskog vijeća u Popovači. U braku je sa umirovljenom nastavnicom engleskog jezika. Otac je dvojice sinova i djed troje unučadi. U stranku Hrvatskih laburista uključio sam 2011. godine u Kutini, a nakon osnivanja ogranka Popovača od 2012. član je Izvršnog odbora Ogranka.

Dubravko Zobel

U završnom dijelu Skupštine  izvršen je izbor novih članova Izvršnog odbora Podružnice, sukladno odredbama Statuta i Pravilnika o ustroju Stranke. Novi članovi su: Tijana Preradović iz Hrvatske Kostajnice, Ivan Mlinarić iz Siska, Miro Srnec iz Sunje, Damir Pokas iz ogranka Martinska Ves. Ujedno je potvrđen mandat kolegi Mariu Lothu iz Popovače.

Ukoliko donacijom želite pomoći našim kandidatima svoje priloge možete uplatiti na poseban račun otvoren za tu namjenu u Privrednoj banci Zagreb:

Broj računa: 2340009 – 3510219160

IBAN: HR16 2340 0093 5102 1916 0

Lista donacija biti će javno objavljena!

Mladen Novak

Posted in IZBORI 2013, SMŽ, Vijesti

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *