Home // Ogranci // APEL VIJEĆNICIMA GRADA PETRINJE

APEL VIJEĆNICIMA GRADA PETRINJE

Ogranak Hrvatskih laburista- Stranke rada Petrinja, je protiv prodaje vrijedne gradske imovine , osobito pod sumnjivim okolnostima i tri mjeseca prije izbora.
Stoga smo Vijećnicima grada Petrinje  podjelili prije sjednice Gradskog vijeća  “Apel ” u kojem iznosimo neslaganje sa prodajom, a u kojem molimo Vijećnike da ne glasuju za tu prodaju.

Datum: 07. veljače 2013.

Predmet: APEL VJEĆNICIMA GRADA PETRINJA

Poštovani,

sa pomalo zastrašujućom nevjericom primili smo, kao i većina građana Petrinje, obavijest o ustrajnosti gradske vlasti da se proda prostor tzv. Stolarije ili nekretnina z.k.č. br. 1139 u k.o. Petrinja, kako stoji u Dnevnom redu.

Na prošloj sjednici je dio vas pokazao zavidnu dozu kreativnosti i izostao sa sjednice, te je uslijed nedostatka kvoruma točka „skinuta“ sa dnevnog reda. No, okretanje glave od problema neće ga riješiti. A ovdje je problem prodaja nekretnine koja bi mogla dugotrajno nadopunjavati proračun grada. Jednom kada nešto prodate, to više nikad buduće generacije neće imati.

Vi kao vijećnici snosite odgovornost za donošenje odluka. Pozicija vijećnika je nešto s čim se treba ponositi, ali to ovisi o načinu na koji način ćete obnašati svoju dužnost. Građani su vas birali zato da zastupate njihove interese, a ako se ne suprotstavite prijedlogu odluke o prodaji ove nekretnine, vi ste suučesnik. Šutnja nije rješenje.

Poštovani vijećnici, jeste li sigurni da je sve u ovoj odluci u skladu sa zakonima ili bar sa moralom i poštenjem. Odluku ne donosi predlagatelj, nego vi vijećnici. Odgovornost je vaša. Ne razmišljanje o posljedicama neće umanjiti vašu odgovornost, a cijeli život ćete biti prisiljeni gledati svoje sugrađane.

Hrvatski laburisti vas pozivaju,u ime svih građana Petrinje, suprotstavite se ovoj odluci.

Dodatne informacije:

Ogranak Petrinja

Željko Tačković, predsjednik

Kontakt: 098/838-931

E-pošta: petrinja@laburisti.com

Posted in Ogranci, Vijesti

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *