Home // Ogranci // Hrvatski laburisti održali tiskovnu – predstavljeni kandidati u VI. Izbornoj jedinici

Hrvatski laburisti održali tiskovnu – predstavljeni kandidati u VI. Izbornoj jedinici

Hrvatski laburisti – Stranka rada danas je na sisačkoj tržnici održala tiskovnu konferenciju na kojoj su predstavili kandidate za Hrvatski sabor u VI. Izbornoj jedinici.

Govoreći o financiranju kampanje koja je skromna i u skladu sa stanjem u državi te komentirajući ankete i odjeke dosadašnjeg rada Hrvatskih laburista – Stranke rada, kandidati su istakli činjenicu (temeljenu na posljednjim anketama) prema kojoj su glasači uvidjeli da postoji i alternativa postojećim politikama. Iako nas laburiste vole nazivati “trećom političkom opcijom“, mi naglašavamo da su laburisti „prva opcija“ na postojećoj političkoj sceni. Prema izjavljenom, građani su sve bolje upoznati sa radom stranke i ciljevima koje laburisti zastupaju te prepoznaju kako glas za laburiste nije bačen, već je spašen glas i da dosadašnje ankete i iskustva sa terena pokazuju kako će podrška koju će građani pružiti laburistima premašiti i njihova očekivanja. Svjesni činjenice da će biti bitan čimbenik u novom sazivu Sabora, laburisti napominju kako će opravdati povjerenje birača, te kako će zakonima i izmjenama zakona zastupati prava onih koji su im dali glas, a to su u prvom redu svi oni koji žive od svog rada.

Druženje sa građanima je počelo još prošli vikend, te se teko štandovi laburista nalaze svaku subotu na tržnici «Kontroba» u Sisku, a nedjeljom u Capragu. Osim toga danas je održano druženje sa građanima u Petrinji i Kostajnici, a sutra slijedi Glina. Svaki vikend biti ćemo u drugom mjestu VI. Izborne jedinice. Planiramo ovakva druženja održati u Lekeniku; Sunji, Kutini, Novskoj i još po nekim mjestima, a glavni skup na kojem će se građanima obratiti i nositelj svih lista i predsjednik Stranke Dragutin Lesar planiran je za 28.11.2011. godine u Sisku ispred tržnice «Kontroba».

    Sisački laburisti ispred gradske tržnice

Sisački laburisti ispred gradske tržnice

Mladen Novak

Posted in Ogranci, SMŽ

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *