Home // SMŽ // Kandidati za Europski parlament posjetili Petrinju i Sisak

Kandidati za Europski parlament posjetili Petrinju i Sisak

vuljanic_kolakovic_bogeljic-eu_laburisti-sisak

Vuljanić iz Siska odbio mogućnost koalicije s SDP-om, “Nemamo šta tražiti s onima koji su upropastili državu!”

Najdulja predizborna kampanja je u tijeku pa kandidati za Europski parlament putuju po Hrvatskoj i predstavljaju svoj program.
Hrvatski laburisti na čelu sa sadašnjim zastupnikom u Europskom parlamentu Nikolom Vuljanićem danas su boravili u Petrinji i Sisku.

Vuljanić je već snažno poručio da nema koalicije s HDZ-om, a ni s SDP-om.
“Ne znamo s kime bi koalirali, odnosno tko je više uništio državu. Milanović je izgubljen u svemiru i njemu je briga za državu zadnja rupa na svirali. Za SDP smo mislili da je samo nesposoban voditi državu, no oni su pokazali da su po lopovluku ravni HDZ-u.” – rekao je Vuljanić.

Najmlađa kandidatkinja za EU parlament Monika Bogeljić pozvala je mlade da odluče o svojoj sudbini i da ne apstiniraju izbore.
“Svojim primjerom sam pokazala da je moguće biti visoko rangiran na listi i s 23 godine, mladi moraju uzeti sudbinu u svoje ruke” – poručila je Bogeljić.

Sanda Kolaković, kandidatkinja za EU parlament iz Sisačko-moslavačke županije osvrnula se na gospodarsku propast županije koja je uzrokovana nebrigom dosadašnjih Vlada.
“Pogledajte samo gigante poput Herbosa, Rafinerije, Petrokemije, Segestice. Sve je to primjer Hrvatske u malom koju možemo zahvaliti nesposobnoj vlasti. HDZ i SDP sa svojim satelitima su potpuno isti. Njih jednostavno nije briga za nas.”- rekla je Kolaković te pozvala sugrađane da promijene svoju sudbinu glasom za laburiste.

Kandidate za Europski parlament ugostili su predsjednik petrinjskih laburista Darko Đurić, sisačkih Ivica Rendulić i saborski zastupnik Mladen Novak.

Tekst: http://nikolavuljanic.eu

Fotografije iz Siska pogledajte ovdje.

Posted in SMŽ, Vijesti and tagged as , , , , , ,

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *