Home // Ogranci // Laburisti kod gradonačelnika Kutine

Laburisti kod gradonačelnika Kutine

Danas 11.7.2013 članovi IO Hrvatskih laburista – ogranak Kutina, bili su u uredu gradonačelnika Grada Kutine g. Andrije Rudića, na kratkom radnom sastanku.Sastanak je održan na zamolbu IO Hrvatskih laburista – ogranak Kutina, vezano uz pomoć Gradske uprave u pronalaženju prostorije, koja nam je nasušno potrebna za normalan rad. Prostorija je minimun koji jedna stranka mora imati da bi mogla održavati sastanke te biti aktivna na političkoj sceni Grada i Županije. Sastanku je nazočio i g.Hrvoje Krmelić – pročelnik Upravnog odjela za razvoj, gospodarstvo i upravljanje gradskom imovinom. Upravo je g.Krmelić otvorio sastanak svojom dobro poznatom tezom da Grad ” na žalost ” nema prostora da udovolji našim potrebama i željicama, pritom nas poredivši s nekim bivšim strankama, prirodnim i neprirodnim koalicijama, ad-hoc listama te na taj način pokazao po tko zna koji put svoj animozitet prema Hrvatskim laburistima – Stranci rada.
Na našu sreću gradonačelnik g.Rudić je iskazao oprečan stav te je izrazio volju da nam pomogne oko nalaženja prostorije za sastanke, štoviše obećao nam je pomoći u rješavanju našeg sada već dugogodišnjeg problema, čim mu to gomila obaveza dopusti.Pošto smo sasvim uvjereni da je to stvarno i rečeno u dobroj volji nema razloga da ne vjerujemo da naš problem u skoroj budućnosti
neće biti riješen. Zahvalili smo se gradonačelniku g.Rudiću, te mu zaželjeli uspješan rad u “vrućoj” fotelji gradonačelnika, jer se samo žestokim radom naš Grad može izvući iz nebuloza koje je iza sebe ostavila bivša gradska vlast.

Logo Stranke

Predsjednik Ogranka:
Dario Zorbas

Posted in Ogranci, Vijesti

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *