Home // Ogranci // Laburisti pokrenuli rješavanje infrastrukturnih problema Sunje

Laburisti pokrenuli rješavanje infrastrukturnih problema Sunje

Miro SrnecNakon uspješno provedene akcije “Druženje s građanima” koju su organizirali Laburisti općine Sunja, neke su se stvari pomaknule s mrtve točke.
Nakon pritužbi i apela zastupnika Hrvatskih laburista u naselju Blinjska Greda nalog za uvođenje javne rasvjete predan je izvođačima i radovi su u tijeku. Također, uspjeli smo i u nastojanjima za vodovod Donji Hrastovac – Vedro Polje – Staza, jer će po našem zahtjevu Općina putem službene internet stranice obavijestiti stanovništvo općine Sunja kada će se popisivati zainteresirani za priključivanje na vodovod, te u kojoj je fazi realizacija ovog projekta.
Isplatili su se i napori Laburista vezani uz održavanje ceste i prilaz poljskim putovima na Donjoj i Gornjoj Letini jer se cesta i nasip saniraju, a uskoro kreću radovi i na uređenju poljskih putova. Laburisti općine Sunja smatraju da je jedino i trajno rješenje izgradnja ceste ispod nasipa koji bi spajao Gradusu na Savi i Gornju Letinu.
Iako je reakcija općinskog kadra bila prilično neprimjerena, popraćena izjavama kako će se sada uvoditi javna rasvjeta bilo gdje, te da problem nije trebalo dizati na razinu ministarstava, mi smo zadovoljni jer je očito da rješavanje ovakvih problema ovisi prvenstveno o ljudima i o volji da se stvari pokreću i problemi građana rješavaju.
Sunjani koji uskoro izlaze na izvanredne izbore trebali bi se zapitati zašto njihovi općinski čelnici to nisu učinili do sada, a pri glasanju imati na umu da probleme kojima su se vlastodršci u Sunji dužni baviti, uspješno rješavaju Laburisti.

Posted in Ogranci, SMŽ, Vijesti and tagged as , , , , , ,

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *