Home // SMŽ // Laburisti u Petrinji

Laburisti u Petrinji

Hrvatski Laburisti-stranka rada iz Petrinje uz podršku kolega iz Siska, Kutine, Novske i Popovače, te Saborskog zastupnika Mladena Novaka, održali su u subotu, 10. ožujka, na gradskoj tržnici Petrinje promotivnu akciju pod nazivom: KAKVU PETRINJU ŽELIMO. Akcija je uspješno provedena na način da su građani dali svoj puni doprinos svojim idejama, što i kako promjeniti u Petrinji.

Najviše nezadovoljstva građana Petrinje je bilo upućeno sadašnjoj vladajućoj garnituri. Stoga, Hrvatski Laburisti -Stranka rada Petrinje otvoreno pozivaju gradonačelnika i poglavarstvo grada da točno i taksativno objave u medijima, na internet stranicama grada i na oglasnim pločama, što će ove godine biti napravljeno u Petrinji i sa koliko novca, jer građani to zaslužuju znati . 

Pozivamo gradonačelnika i poglavarstvo da javno objave koliko je novca godišnje trošeno na “Poslovnu zonu u Mošćenici”  tj. zakorovljenu livadu koji nazivaju ” Poslovnom zonom”.

Sve sadašnje strukture iz Petrinje pozivamo da konačno i ozbiljno počnu raditi u korist svojih građana.

Hrvatski Laburisti – Stranka rada će uvijek biti u funkciji servisa građanima, slušati njihove potrebe i probleme i rješavati ih na najbrži mogući način. Jer, to je naše trajno opredjeljenje i zadaća.

 

Željko Tačković- povjerenik za Petrinju

 

 

Posted in SMŽ

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *