Home // Ogranci // Održana Izvanredna skupština Ogranka Petrinja

Održana Izvanredna skupština Ogranka Petrinja

Prošlo je više od 5 mjeseci od raspuštanja petrinjskog ogranka Hrvatskih laburista – Stranke rada. U subotu, 02. studenog 2013. godine održana je Izvanredna skupština Hrvatskih laburista – Stranke rada, Ogranka Petrinja. Na skupštini je od 53 člana Ogranka prisustvovalo 39 članova. Tom prilikom za predsjednika Ogranka izabran je Darko Đurić, za tajnika Tomislav Šolaja, a u Izvršni odbor Sanja Jelić, Sanda Kolaković, Željko Čulig, Josip Brebrić i Branko Stapar.  Na Izvanrednoj skupštini prisustvovao je i predsjednik Podružnice Hrvatskih laburista – Stranke rada Sisačko – moslavačke županije i saborski zastupnik Mladen Novak.

Mladen Novak, predsjednik Hrvatskih laburista-Stranke rada Sisačko-moslavačke županije osvrnuo se tijekom Izborne skupštine na aktualnu političku i ekonomsku situaciju u zemlji te stav Laburista o političkim i ekonomskim pitanjima.

Novi predsjednik petrinjskog Ogranka Darko Đurić zahvalio se na povjerenju od strane svojih stranačkih kolega te se osvrnuo na aktualnu političku situaciju u Petrinji. Naglasio je kako u sadašnjoj teškoj situaciji u kojoj se nalazi Petrinja, postoji veliko područje gdje bi laburističke ideje i rješenja mogle u nekoj mjeri smanjiti već učinjenu štetu.

Đurić je najavio praćenje aktualnih zbivanja u Gradskom vijeću te se zapitao, dokle doseže trgovina trgovaca koji trguju nama kao vlastitom robom. Najavio je i nove aktivnosti za članove i simpatizere stranke. Već ovog petka, 8.studenoga bit će održan seminar na temu „Europska ljevica i Laburisti na hrvatskoj političkoj sceni” kojeg organizira zastupnik u Europskom parlamentu Nikola Vuljanić.

Tajnik ogranka – Tomislav Šolaja

U Petrinji, 4. studenog, 2013.

Posted in Ogranci, Vijesti

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *