Home // IZBORI 2013 // Petrinja: Laburisti s kandidatima za Europski parlament

Petrinja: Laburisti s kandidatima za Europski parlament

PETRINJA – Hrvatski laburisti iz Petrinje organizirali su ove subote druženje s građanima na kojem su predstavljeni njihovi kandidati za Europski parlament Nikola Vuljanić (prvi na listi), Stipe Drmić, dr.med. (treći na listi) i prof.dr.sc. Damir Hršak (peti na listi).
Nikola Vuljanić je prof. anglistike i kroatistike, saborski je zastupnik i hrvatski promatrač u Europskom parlamentu, a građanima je danas poručio: „Potrudimo se da izaberemo ljude koji će znati zastupati interese naših građana. Nije bitno da su diplomati, važno je da znaju što ljudi trebaju, misle i hoće.”
Istaknuo je kako je važno izaći na izbore za Europski parlament, jer su oni od ključnog značaja za Hrvatsku, jer ulaskom u EU odrekli smo se dragovoljno dijela suvereniteta. „Interese naše Države zastupa naša diplomacija, ali tamo treba zastupati i interese hrvatskih građana. Ako nam Europa ne služi tome da slijedećih par godina počnemo živjeti na normalan način kako se živi u civiliziranom svijetu, onda ne znam čemu bi ona trebala služiti.”, rekao je Vuljanić.
Za razliku od nekih političara koji dolaze u Petrinju, stoje i čekaju da im građani sami priđu, Vuljanić i njegovi suradnici sami su otišli građanima i razgovarali s njima o važnosti izbora za Europski parlament.

Petrinja Nikola 23 03 2013
Druženju je bio prisutan i Mladen Novak, saborski zastupnik i kandidat za župana Sisačko-moslavačke županije s kandidatima za svoje zamjenike i petrinjski laburisti na čelu s Željkom Tačkovićem, predsjednikom petrinjskog ogranka i nositelja liste za Gradsko vijeće Petrinje. Svi zajedno poručili su kako moramo čuvati svoje vrijednosti, a kako je “glas za laburiste, glas je za socijalnu pravdu i održivi razvoj”.

Posted in IZBORI 2013, SMŽ, Vijesti

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *