Home // IZBORI 2013 // Predstavljanje kandidata u Kutini

Predstavljanje kandidata u Kutini

Hrvatski laburisti – stranka rada Ogranak Kutina izlaze na izbore 19. svibnja sa kandidacijskom listom za Gradsko vijeće Kutine. Nositelj liste laburista Jurica Klarić predstavio je danas njihov izborni program koji je sukladan programu na državnoj razini.

«Na lokalnoj razini želimo povećati broj radnih mjesta i očuvati postojeća radna mjesta. Želimo da se novac građana transparentno troši i da se zna gdje ide svaka kuna iz gradskog proračuna. Želimo više parkova i šetnica, te ravnomjeran razvitak grada jer danas u selima sve je manje mljekara, stočara i poljoprivrednika. Želimo pokazati da zanimanje političar može biti transparentno i časno, a ne sramno», rekao je nositelj liste laburista.

Pod motom «Želite li stvari čiste-odaberite laburiste», kandidati ove stranke, kako ističu, zalagat će se za transparentno trošenje novca poreznih obveznika. Kažu kako ne robuju ideologijama, te da ih ne zanima niti lijevo niti desno, već slobodno razmišljanje svakog pojedinca bez obzira na nacionalnu ili vjersku opredijeljenost. Sebe nazivaju borcima protiv nepravde:

»Podržat ćemo svaki prijedlog koji ide u korist građana Kutine i nadam se da će i naši prijedlozi biti podržani na isti način. Koalicija s nikim ne dolazi u obzir», ističu kutinski laburisti. Kako stoji u njihovom programu, zalagat će se za neposrednu demokraciju u kojoj će građani razmatrati sve važnije i skuplje projekte na tribinama po kvartovima grada, kako bi se čulo njihovo mišljenje koje se dosad nije čulo u dovoljnoj mjeri.

laburisti u1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

jurica u2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Preuzeto sa:

http://www.kutina.hr/Naslovnica/Onlinevijesti/tabid/139/ArticleId/11648/oamid/519/Default.aspx

Posted in IZBORI 2013, Ogranci, SMŽ, Vijesti

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *