Home // SMŽ // Sanda Kolaković kandidatkinja za predstavnika u Europskom parlamentu

Sanda Kolaković kandidatkinja za predstavnika u Europskom parlamentu

sanda_kolakovicNa sastanku Izvršnog odbora Podružnice Sisačko – moslavačke županije Hrvatskih laburista – Stranke rada, održane 31. siječnja 2014. godine jednoglasno je izabrana kandidatkinja za predstavnika u Europskom parlamentu, članica Izvršnog odbora Ogranka Petrinja – Sanda Kolaković.

Gospođa Kolaković je prosvjetna radnica, stalno zaposlena u OŠ Mate Lovraka Petrinja. Do sada je postigla zapažene rezultate u radu s djecom. Ima i radno iskustvo van granica naše države te samim tim i odlično znanje engleskog jezika.

Njezin rad u Europskom parlamentu usmjerio bi se ka obrazovanju i mladima, jer upravo obrazovanje postaje svakim danom sve skuplje te je time dostupno sve užen krugu ljudi, a čak postaje i privilegija odabranih. Kad je u pitanju nezaposlenost mladih, svi se slažu da su potrebne korijenite i ozbiljne promjene gospodarstva pa tako i društva. Stoga cilj kandidatkinje za predstavnika u Europskom parlamentu Hrvatskih laburista – Stranke rada, gospođe Sande Kolaković je usmjeren ka što boljem i kvalitetnijem obrazovanju i osposobljavanju mladih, što je i jedan od glavnih ciljeva Europske unije u kojima se traži da se svi koji rade na području obrazovanja, osposobljavanja i brige o mladima udruže s donositeljima političkih odluka kako bi viziju Europe temeljene na znanju učinili svakodnevnom stvarnošću za sve građane Europe pa tako i Republike Hrvatske.

Posted in SMŽ, Vijesti and tagged as , , , , , ,

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *