Home // Ogranci // Sisački laburisti provode akciju Knjiga žalbe

Sisački laburisti provode akciju Knjiga žalbe

Sisački Ogranak Hrvatskih laburista – Stranke rada danas je započeo s provođenjem akcije pod nazivom „Knjiga žalbe“, koja će trajati u od 03. rujna do 08. rujna 2012. godine. Svakog radnog dana od 16 do 20 sati građani će moći na štandu u ulici S. i A. Radića u Sisku (ispred trgovine Borovo) u Knjigu žalbi upisati najveće probleme s kojima se susreću u funkcioniranju života grada Siska. Sisački laburisti žele akcijom “Knjiga žalbe” ukazati na stvarno stanje stvari i građanima dati priliku da gradonačelniku jasno poruče što misle o trenutnoj kvaliteti života u gradu Sisku.
U subotu, 8. rujna sisački Laburisti će ovu akciju provoditi na tržnici Kontroba i Caprag u vremenu od 9 do 12 sati. Uz to, građani će moći sudjelovati u anketi koga bi voljeli vidjeti kao slijedećeg gradonačelnika na način da će sami moći predložiti osobe za koje smatraju da bi ih željeli vidjeti na funkciji gradonačelnika.
Mi Hrvatski laburisti u izravnom kontaktu sa sugrađanima vidimo najbolji način za prepoznavanje životnih tema koje treba rješavati lokalna samouprava. Temeljem dosadašnjih pozitivnih iskustava u takovoj komunikaciji sa našim sugrađanima idemo i u ovu akciju, a taj oblik suradnje ćemo nastaviti i ubuduće. Po završetku i nakon obrade prikupljenih informacija, o svim bitnim pitanjima informirati ćemo našu javnost i gradsku upravu te predlagati i tražiti rješavanje uočenih problema.
Kako je danas počela nova školska godina za osnovnoškolce u Sisku, svim učenicima, učiteljima i nastavnom osoblju želimo pun uspjeh u radu, a obzirom da je danas i Dan branitelja grada Siska – i mi Hrvatski laburisti svim braniteljima Siska čestitamo njihov Dan.

 

 Ivan Mlinarić
tajnik ogranka Sisak

Posted in Ogranci, SMŽ, Vijesti

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *