Home // Ogranci // Tiskovna u Popovači

Tiskovna u Popovači

Višegodišnje upozoravanje iz kutinske oporbe da sa poslovanjem Moslavine d.o.o. nešto nije u redu dobilo je pojačanje i u drugoj jedinici lokalne samouprave koja ima vlasničku udio u poduzeću. Hrvatski laburisti – Stranka rada iz Popovače upozorili su da se novcem iz općinskog proračuna Popovače spašava se tvrtka Moslavina.

Hrvatski laburisti iz Popovače žele upozoriti na netransparentno trošenje novaca

Na zadnjoj, 33.sjednici Općinskog vijeća općine Popovača donesena je odluka o prijenosu investicija za izgradnju komunalne infrastrukture i to protivno Zakonu o javnom natječaju koji propisuje da se za poslove izgradnje komunalne infrastrukture mora raspisati javni natječaj. Načelnik općine Popovača g. Josip Mišković, suprotno zakonu, posao je prenio bez javnog natječaja tvrtki Moslavina d.o.o., čiji suosnivači su Grad Kutina, Općina Popovača, Općina Velika Ludina i tvrtka Ventus.

Radi se o odvodnji dijela Ulice bana Jelačića do priključka na postojeću kanalizaciju u Kolodvorskoj ulici u Popovači, potom sanitarno- fekalne kanalizacije u Ulici Mikulanica, sanitarno- fekalne kanalizacije u Zagrebačkoj ulici u Voloderu te distributivnog vodovoda vodoopskrbnog cjevovoda u ulicama Paklenica i Novo Brdo u Gornjoj Jelenskoj. Na stranicama Općinskog vijeća objavljena je samo informacija o odluci o prijenosu investicija na tvrtku Moslavina, bez da su naveli o kojem se iznosu radi.

MOSLAVINA D.O.O. U VELIKOM NEREDU!?

Hrvatski laburisti traže da se načelnik Općine Popovača g. Josip Mišković javno očituje o netrasparentnom poslovanju i odgovori zašto se novac mještana Općine Popovača koristi za spašavanje tvrtke čije je poslovanje očito u velikom neredu.

 Predsjednik Ogranka

Mario Loth

Posted in Ogranci, Vijesti

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *