Home // Vijesti // U Sisku predstavljena donatorska kampanja ispred koordinacije za VI. izbornu jedinicu

U Sisku predstavljena donatorska kampanja ispred koordinacije za VI. izbornu jedinicu

Hrvatski laburisti danas su u 10 gradova Hrvatske, u svakoj izbornoj jedinici, predstavili početak donacijske kampanje kojom će  financirati predstojeću parlamentarnu izbornu kampanju. Na jedinstven i  inovativan način Hrvatski laburisti odlučili su prodavati propagandni stranački  materijal u obliku suvenira svojim biračima i simpatizerima na štandovima koji  će biti postavljeni na gradskim trgovima.

“Vrijednosti nisu na prodaju, one su temelj  naše politike. Naši stranački suveniri će podsjećati naše birače i simpatrizere  na obećanje da ćemo te vrijednosti odgovorno zastupati u Hrvatskom  saboru,” poručio je Dragutin Lesar, predsjednik stranke na predstavljanju  donacijske kampanje u Zagrebu.

U Sisku je donacijsku kampanju predstavio Mladen  Novak, koordinator VI izborne jedinice.

“Pripremili smo dvije vrste propagandnog  stranačkog materijala u obliku suvenira: radničku dionicu, na kojoj su zapisane  naše temeljne rijednosti koje zastupamo, te simboličke ciglice, na kojima su  također ispisane naše vrijednosti koje zastupamo – rad, istina, znanje,  poštenje i društvena pravednost. Nemamo torbara i crnih fondova i jedini način  na koji možemo financirati izbornu kampanju je da tražimo potporu naših birača  i simpatizera,” poručili su Laburisti i dodali:

“U zemlji punoj crnih fondova, stranačkih  torbara i korupcije dovedeni smo u situaciju da malo tko vjeruje da su političari odgovorni ljudi. Mi želimo pokazati da politika može i treba biti  drugačija, da može biti odgovorna te da i financiranje kampanje može i mora  biti javno i transparentno,” dodaju Laburisti koji su napomenuli kako  radnička dionica simbolizira da su i radnici sudionici gospodarskog razvoja, a  ciglice na kojima su zapisane vrijednosti predstavljaju temelje koje je  potrebno vratiti u hrvatsko društvo, a pogotovo u hrvatsku politiku.

U naredna dva tjedna će članovi, simpatizeri i  volonteri Hrvatskih laburista na štandovima u gradovima diljem Hrvatske svaki  dan animirati građane da sudjeluju u njihovoj donacijskoj kampanju, u iznosu  koji si mogu priuštiti.

Prikupljena sredstva prodajom propagandnog  stranačkog materijala u obliku suvenira upotrijebit će se za objave poruka  putem televizije, radija, plakata i interneta. Svaki donator uz kupnju  stranačkog suvenira dobija račun.

Radnička dionica tiskana je u apoenima po 10, 50,  100, 200, 500, 1.000 i 5.000 kuna, a jedna ciglica prodaje se u vrijednosti od  15 kuna. Na trgovima će se prodavati radnička dionica u iznosima od 10, 50 i  100 kuna te ciglice po 15 kuna. Radničke dionice s većim apoenima tiskane su u  vrlo maloj nakladi i namijenjene su našim simpatizerima, koji mogu odvojiti  veći iznos za donaciju.

Posted in Vijesti

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *