Home // Najave // Javna tribina pod nazivom “Reforma javnog zdravstva i moguće posljedice za građane SMŽ”

Javna tribina pod nazivom “Reforma javnog zdravstva i moguće posljedice za građane SMŽ”

Hrvatski laburisti – Stranka rada organizira Javnu tribinu pod nazivom “Reforma javnog zdravstva i moguće posljedice za građane SMŽ”.
Tribina će se održati u ponedjeljak, 20. listopada 2014. godine s početkom u 18 sati, u zgradi Državnog arhiva, Frankopanska ulica 21, Sisak.

Cilj tribine je da predstavnici struke iznesu svoja razmišljanja i prijedloge u cilju podizanja kvalitete usluge, ali i ukazivanje na moguće opasnosti za sustav javnog zdravstva. Tribina je zamišljena u dva dijela, odnosno da sudionici iznesu stanje u bolničkom dijelu sa osvrtom na posljedice koje su proizašle iz Zakona o sanaciji javnih ustanova, mogućim posljedicama «Master plana» koji je Vlada RH prihvatila, ali i povukla iz saborske procedure, te na posljedice koje su proizašle iz izmjena stope doprinosa za zdravstvo.

Očekujemo učešće predstavnika Ministarstva zdravlja, svih strukovnih i sindikalnih udruga koje djeluju i imaju predstavnike na području Sisačko moslavačke županije, te nadležnih iz SMŽ. Svi sudionici će biti zamoljeni da svoje izlaganje ograniče na pet minuta kako bi ostalo vremena za diskusiju i postavljanje pitanja. Također ćemo svima omogućiti da sudjeluju u zajedničkom priopćenju, odnosno kreiranju zaključaka.

Tribina je otvorena za građanstvo!

Posted in Najave, SMŽ, Vijesti and tagged as , , , , , , ,

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *