Home // SMŽ // Mladen Novak kandidat za župana SMŽ

Mladen Novak kandidat za župana SMŽ

panel_izbori_zupan_smz_2014

Saborski zastupnik Mladen Novak kandidat je Hrvatskih laburista-Stranke rada za župana Sisačko-moslavačke županije. Ovom odlukom koja je donešena na Skupštini podružnice Sisačko – moslavačke županije, održanoj 17. rujna 2014., za kandidate za zamjenika župana izabrani su Dalibor Adamović iz Kutine i Igor Smolčić iz Siska.

Mladen Novak je predsjednik Podružnice Sisačko moslavačke županije i zastupnik u Saboru RH iz VI. Izborne jedinice. Rođen je 1963. godine u Sisku gdje je završio osnovnu i tadašnju opću srednju školu. Nakon toga je nastavio školovanje u Zagrebu za zvanje prometno transportnog tehničara. Zaposlen u sustavu Hrvatskih željeznica od 1982. godine kada je počeo raditi kao prometnik vlakova. Dragovoljac je Domovinskog rata od kolovoza 1991. godine. Kao saborski zastupnik prvenstveno se bavim pitanjima vezanim uz Hrvatske željeznice, prometom kao jednom od grana hrvatskog gospodarstva, pitanjima vezanima uz javna poduzeća te svu problematiku iz VI. Izborne jedinice. Oženjen je i otac dvoje djece.

Dalibor Adamović je magistar inženjer strojarstva, rođen 1971. Stručnjak je Zaštite na radu i Zaštite od požara. Poslijediplomsku, pedagoško-psihološku i didaktičko-metodičku naobrazbu, stekao je na na Učiteljskom fakultetu Sveučilišta u Osijeku . Do učlanjenja u laburiste nije bio član niti jedne od političkih stranaka. Jedno vrijeme bio je član Odbora za antikorupcijske mjere. Kao kandidat neopterećen prošlošću, teži neovisno zastupati interese prosperiteta Sisačko-moslavačke županije svih građana bez obzira kojoj političkoj, vjerskoj i svakoj drugoj opciji pripadali. Smatra kako treba omogućiti sustav vrijednosti u kojem bi stanovnici županije bili motivirani za razvoj kako sebe kao pojedinca tako i društva u cjelini. Oženjen je i otac dvoje djece.

Igor Smolčić rođen je u Sisku 1976. godine, u radničkoj obitelji. Pohađao je O.Š. „Galdovo“, a srednjoškolsko obrazovanje stekao je u Industrijsko-tehničkoj školi Sisak, smjer strojarski tehničar–strojobravar. Zaposlen je u INA rafineriji nafte Sisak od 1994. godine prvo kao pumpaš, a kasnije prekvalifikacijom kao profesionalni vatrogasac. Pohađa izvanredni studij Fakulteta organizacije i informatike Varaždin, smjer Primjena informacijskih tehnologija u poslovanju i trenutačno je treća godina studija. Oženjen je i sa suprugom živi u Sisku.

mladen2

Posted in SMŽ, Vijesti and tagged as , , , , , ,

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *